Pere Pons passant els controls mèdics pertinents
Girona

El Girona comença a treballar per a l'estrena a Primera Divisió

Els jugadors han passat aquest matí les tradicionals proves mèdiques i dilluns faran el primer entrenament

Josep Maria PuigActualitzat

El primer entrenament no està programat fins dilluns, però aquest divendres els jugadors del Girona s'han començat sotmetre a les proves físiques i mèdiques pròpies de l'arrencada de la pretemporada. Ho han fet dividits en dos blocs a l'Hospital General de Catalunya i a l'MTD Girona.

Les noves incorporacions han fet les seves revisions a Sant Cugat, mentre que els jugadors que formaven part del Girona la temporada passada han passat les revisions a Girona.

Mentrestant, l'entrenador del Girona, Pablo Machín, va tornar dijous al matí a Montilivi, on es va trobar ja amb els seus col·laboradors, Jordi Guerrero (segon entrenador), Jordi Balcells (preparador físic) i Omar Harrak (preparador de porters).

El Girona farà el primer entrenament de la pretemporada 37 dies després de l'últim partit del curs 2016/17. El parèntesi ha estat superior al dels dos estius anteriors , marcats per la frustració d'haver-se quedat a les portes de la Primera Divisió. Ara, l'equip blanc-i-vermell tindrà cinc setmanes senceres abans del començament de Lliga, fixat per al cap de setmana del 20 d'agost. Un bon nombre d'equips de primera ja han començat a treballar, tenint en compte que els que ja eren a la categoria van acabar molt abans la competició. També s'hi va posar abans el Llevant, que sí que va tancar el curs 2016/17 com el Girona, i que s'entrena des del cap de setmana passat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut