Longo celebra el gol de l'empat a 3 (Foto: @GironaFC)
Àlex Granell, disputant una pilota amb Sergio León en el partit de la temporada passada a Elx (@GironaFC)
Futbol

El Girona buscarà a Elx la cinquena victòria consecutiva per consolidar la segona posició

El conjunt de Pablo Machín visita el Martínez Valero amb sis punts d'avantatge sobre el Cadis, que és tercer, i a set del líder, el Llevant

Marc BéjarActualitzat

La temporada del Girona està sent per emmarcar. Aquest vespre (20.00), el conjunt de Pablo Machín visita l'Elx en la 23a jornada de Lliga de Segona Divisió amb l'objectiu de continuar amb la bona dinàmica de resultats. Els gironins acumulen quatre victòries consecutives, una ratxa que buscaran prolongar al Martínez Valero.

Els bons números han permès el Girona situar-se en ascens directe, instal·lats en la segona posició de la classificació, amb sis punts d'avantatge sobre el Cadis, tercer, i set al darrere d'un Llevant que domina la categoria amb mà de ferro. L'equip de Machín ha viatjat amb les novetats d'Àlex Granell i Kiko Olivas a la llista de convocats. El central no hi entrava des de la jornada 5, quan es va lesionar. En canvi, cauen de la convocatòria Pablo Marí i Eloi Amagat.

El partit contra l'Elx sembla que arriba en el millor moment perquè el Girona pugui acabar amb la malastrugança al Martínez Valero, on no ha guanyat mai en els set partits que hi ha jugat. A més, els il·licitans acumulen dos mesos sense guanyar a casa, una situació propícia perquè els catalans aconsegueixin la cinquena victòria consecutiva i facin un pas més cap a la Primera Divisió.

 

Anar al contingut