Ramalho celebrant un gol contra el València la jornada passada (EFE)
Girona

El Girona busca els tres punts a domicili contra el Leganés

El Girona torna a Madrid per tercer desplaçament consecutiu a la Lliga amb ganes d'oblidar la ratxa de mes de quatre mesos sense guanyar a casa. Eusebio no troba explicació al fet que el seu equip hagi guanyat més partits fora que no pas a Montilivi

Actualitzat

Leganés i Girona s'enfronten aquest dissabte a l'estadi de Butarque en un duel en què els tres punts són de gran importància, ja que suposarien que un rival directe no sumés en la lluita per la salvació que tots dos persegueixen.

En el cas de l'amfitrió, arriba avalat per les seves excel·lents xifres a casa, ja que només hi ha perdut un partit oficial aquesta campanya, contra el Vila-real, el setembre passat. No obstant això, els precedents amb el Girona no conviden a l'optimisme, ja que el conjunt català és l'únic de l'actual màxima categoria del futbol espanyol, al costat del València, al qual encara no han guanyat. Dels set enfrontaments previs entre tots dos, quatre van acabar en empat, i tres, amb victòria gironina.

El Girona, un dels millors visitants del curs, afronta el xoc contra el Leganés amb la intenció de sumar tres punts que li permetin continuar augmentant la distància amb les posicions de descens.

La dolorosa derrota contra el València (2-3) va frenar la brillant ratxa de resultats del Girona, de dues victòries i un empat, però el conjunt d'Eusebio Sacristán s'aferra a les bones sensacions que va transmetre, il·lustrades amb la imatge inequívocament ambiciosa que l'equip va mostrar en buscar la victòria fins a l'últim sospir.

L'objectiu ara és mantenir la incontestable superioritat gironina en els duels directes contra el Leganés, amb un balanç de tres triomfs, quatre empats i cap derrota.

El Girona, a més, buscarà donar continuïtat als bons resultats que està aconseguint aquest curs a Madrid, on ha esgarrapat dues victòries clau, contra el Reial Madrid (1-2) i el Rayo Vallecano (0-2), a més de l'èpic i històric empat al Wanda (3-3), que li va permetre avançar fins als quarts de final de la Copa.

En el partit d'aquest dissabte, Eusebio no podrà comptar ni amb els lesionats Douglas Luiz, Aday Benítez i Johan Mojica ni amb el defensa Raúl García Carnero, que, després de ser titular en els últims sis partits, serà baixa per una clàusula en el seu contracte que li impedeix jugar contra el Leganés, el seu últim equip, tot i ser propietat del Girona.

L'enfrontament serà molt especial per al migcampista Pere Pons, que arribarà als dos-cents partits amb el conjunt català.

Anar al contingut