Stuani va fer el gol de la victòria del Girona contra l'Almeria (@LaLiga)
Borja felicita Stuani per un gol, en una imatge característica de la temporada (@LaLiga)
Girona

El Girona busca, a Lugo, fer un pas més cap al play-off d'ascens

El Girona busca fer un pas més cap a l'objectiu de disputar el play-off d'ascens contra un rival que lluita per evitar el descens

Redacció Esport3Actualitzat

El Girona ha recuperat el rumb cap al play-off d'ascens amb el seu nou entrenador, Francisco Rodríguez. El conjunt gironí aquest vespre (19.30 hores) s'enfronta al Lugo, un equip que també ha canviat d'entrenador, ara és Juanfran García, i que, com el seu homòleg en el conjunt català, es manté invicte després de tres jornades.

Camins paral·lels

Els dos preparadors han aconseguit set punts de nou possibles, a més amb la mateixa cadència (victòria, empat, victòria), i han aconseguit reactivar així els seus equips en les seves respectives batalles, la de l'ascens en el cas del Girona, i la de la permanència, en el dels de Lugo, als quals Francisco va entrenar la temporada 2017/18.

El Girona busca fer un pas més cap a l'objectiu de disputar el play-off d'ascens contra un rival que lluita per evitar el descens. El conjunt català necessita guanyar per certificar virtualment la seva participació en la fase de promoció i esgotar les seves opcions, ja gairebé nul·les, d'ascens directe.

A Lugo, el Girona intentarà donar continuïtat a les notables sensacions que ha ofert en els tres primers partits de Francisco com a entrenador blanc-i-vermell, en què ha aconseguit dos triomfs de prestigi, contra el Saragossa (1-0) i l'Almeria (1-0), i un empat, contra l'Sporting a El Molinón (0-0).

A més, l'equip gironí ha de rebel·lar-se contra l'estadística que indica que és un dels pitjors visitants de la categoria de plata: tan sols ha sumat 15 punts dels 57 possibles lluny de Montilivi.

El Lugo necessita guanyar per allunyar-se del descens

Juanfran no podrà comptar davant el Girona amb un dels seus jugadors de referència en atac, Manu Barreiro, que complirà sanció per acumulació de grogues i que va exhibir la seva sang freda amb dos gols des del punt de penal en les tres últimes jornades.

El tècnic ha apostat pel sistema 4-4-2 des que es va fer càrrec del club i, si el manté, és probable que Cristian Herrera substitueixi Barreiro davant el Girona, tot i que disposa d'altres opcions, com el retorn de Yanis Rahmani a l'onze després d'haver complert càstig a Ponferrada.

Anar al contingut