Segona

El Girona arrenca un empat de Riazor (2-2)

Un doblet de Stuani a la recta final del partit ha permès als blanc-i-vermells sumar un punt

El Girona ha empatat amb el Dépor (2-2) a Riazor en el duel que inaugura la jornada 28 de la Segona Divisió (2-0). Els catalans han posat punt final a una ratxa de set victòries consecutives del Deportivo de la Corunya.

Mollejo ha avançat els gallecs amb un gol de cap al quart d'hora de joc. Els gironins han mantingut la sang freda, han tingut el control de la pilota a l'espera d'una oportunitat que no ha acabat d'arribar. El partit ha arribat al descans amb l'1-0 al marcador.

A la represa, Bergantiños ha fet el 2-0 amb una canonada des de fora de l'àrea que ha fet vibrar l'estadi de Riazor: control amb el pit i xut imparable perfectament ajustat a l'escaire que Riesgo no ha pogut neutralitzar.

Al minut 77, el Girona ha escurçat les distàncies amb un gol de Stuani en una jugada embolicada a dins de l'àrea que finalment ha resolt el davanter uruguaià amb un obús des de dins de l'àrea.

A les acaballes del partit, l'àrbitre ha xiulat penal a favor del Girona per una falta de Javi Montero sobre Brandon a dins de l'àrea. La caiguda ha generat confusió i la pena màxima l'ha acabat decidint el VAR. Stuani, des dels onze metres, no ha fallat i l'empat a dos definitiu ha pujat a l'electrònic.