Futbol

El Girona aprova un pressupost de més de 4 milions d'euros per a la temporada que ve

En la reunió de la junta general d'accionistes s'ha nomenat el nou consell d'administració, que estarà presidit per Ignasi Mas-Bagà, actual director general de l'entitat gironina

Actualitzat

La Junta General d'Accionistes del Girona FC que s'ha celebrat aquest dimecres ha aprovat un pressupost per a la temporada 2015-2016 de 4.327.000 euros, amb un superàvit de 304.000 euros respecte la campanya anterior.

En la reunió d'accionistes també s'ha nomenat el nou consell d'administració del club gironí que presidirà Ignasi Mas-Bagà, actual director general. La resta del consell el formaran Salvador Capdevila (advocat, exsenador i exdegà del Col·legi d'Advocats de Girona), David Sánchez (advocat i representant de TV Sport Events), Joel Borràs (Media Base Digital. Empresa dedicada a la Gestió Comercial d'Esportistes amb especial focalització al sector digital i audiovisual) i Albert Mateos (Diplomat en Ciències Econòmiques i Empresarials. Gestor d'empresa. Exdirectiu del Girona FC en dues gestores i membre fundador de l'Associació de Petits Accionistes).

Durant l'acte el president del Girona, Delfí Geli, ha assegurat que "hi ha un projecte per créixer que em mereix tota la confiança. El Girona va pel bon camí i arribarà a bon port". En la junta d'accionistes també s'ha informat que el Girona ha assolit els 4.646 abonats per a la temporada que ve.

Anar al contingut