Girona

Pablo Machín ja no és l'entrenador del Girona i fitxa pel Sevilla

El tècnic sorià ha arribat a un acord per desvincular-se de l'any de contracte que encara li quedava amb el club de Montilivi i es converteix en el pròxim entrenador del Sevilla per les dues pròximes temporades

Actualitzat

El Girona ha anunciat de forma oficial que Pablo Machín deixa de ser l'entrenador del conjunt gironí. El tècnic sorià, que va arribar a la banqueta de Montilivi fa més de quatre anys, ha arribat a un acord per desvincular-se de l'any de contracte que encara li quedava amb el Girona i s'ha convertit en el pròxim entrenador del Sevilla les dues pròximes temporades.

Machín ha mantingut una reunió amb els dirigents del Girona a les oficines de Montilivi per tancar els últims serrells de la seva desvinculació i després ha comunicat la seva decisió de marxar als jugadors amb aquest emotiu missatge:

Hola, nois!
S'han acabat els rumors i ha arribat la confirmació. Me'n vaig al SEVILLA.
Els que em coneixeu més sabeu que no soc gaire d'expressar sentimentalismes, però en aquest cas sí que m'hagués agradat fer-vos una fortíssima abraçada i agrair-vos sincerament tot el que m'heu aportat. Des del primer a l'últim, des del que més fins al que menys ha jugat. Per a mi, sempre ho he dit, tots heu estat importants i tots m'heu ajudat a ser millor i a aconseguir que clubs com el SEVILLA es fixin en mi. Segur que la bona marxa de l'equip també us ha fet més valorats a tots.
Si algú ha sentit algun tipus d'injustícia, ho puc entendre i li demano disculpes, però, com sempre us he dit, les meves decisions sempre han estat pensant en el millor per al col·lectiu. Que sapigueu que ha estat un honor i estic molt orgullós d'haver-vos pogut entrenar.
No us entretinc més, que prou "xapes" us he ficat aquest anys.
Un cop més, GRÀCIES DE COR I SORT, que encara que no cregui hi gaire, sempre s'ha de buscar.
Sempre estaré pel que em necessiteu.


El tècnic sorià, que aquest dimarts farà una roda de premsa de comiat a Montilivi a partir de les 11 del matí acompanyat pel president Delfí Geli i del director esportiu Quique Cárcel, seguirà la seva carrera al Sevilla, que ha pagat el milió d'euros de la clàusula de rescissió per fer-se amb els seus serveis. El conjunt andalús ja li ha donat la benvinguda amb un missatge al seu compte oficial de Twitter.

 

El llegat de Machín a Montilivi

Han passat 4 anys i gairebé tres mesos de l'arribada d'un tècnic desconegut anomenat Pablo Machín a la banqueta del Girona. La seva missió era salvar un equip cuer i amb peu i mig a Segona Divisió B. Davant del Dépor i en l'última jornada es va aconseguir. El tècnic sorià es va guanyar la renovació.

Dos cursos seguits on l'ascens a Primera es frustrava van desanimar molts aficionats, però la tossuderia del de Gómara i el seu cos tècnic van servir per fer història amb el Girona. El 4 de juny del 2017, el conjunt blanc-i-vermell pujava per primer cop en els seus 87 anys d'història a Primera Divisió.

La temporada a l'elit del futbol espanyol seria més plàcida del que molts s'haurien imaginat. Derrotant gegants com el Reial Madrid a Montilivi o el Vila-real a l'estadi de la Ceràmica marcarien un curs en el qual es va lluitar fins dues jornades abans del final per accedir a places europees. La gran temporada de l'equip gironí va posar aquell tècnic, que havia arribat a Girona com un complet desconegut, a l'aparador. Aquest dilluns es posa punt final a l'era Machín a Montilivi.

ARXIVAT A:
Pablo Machín
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut