Girona

El Girona anuncia la renovació de Míchel

L'entrenador madrileny amplia el seu contracte amb el club gironí fins al 30 de juny del 2026: "Aquí és el lloc on més a gust he estat", diu

Redacció Esport3Actualitzat

Míchel i Girona amplien la seva relació dues temporades més, fins al 2026. L'entrenador, que tenia contracte un any més, ha renovat amb el club gironí després d'una gran temporada, en què no només ha salvat l'equip, sinó que el podria classificar per a Europa

El somni de la Conference League encara és viu. A falta d'una jornada per acabar la Lliga, l'equip català és novè, i necessita guanyar al camp de l'Osasuna i que l'Atlhetic de Bilbao no guanyi al Bernabéu. Míchel va arribar fa dues temporades amb l'equip a Segona Divisió i ara està a un pas de fer història.


En un comunicat, el Girona ha destacat la "vàlua i el lideratge" que ha demostrat l'entrenador. En el mateix escrit, el club destaca les importants victòries i "l'estil de joc que ha implementat l'equip" sota les ordres de Míchel. Així doncs, la seva renovació és un "reconeixement a la seva capacitat per potenciar el talent dels jugadors i el compromís amb els valors del club".

Míchel: un gironí més

Des de la seva arribada, Míchel ha tingut una gran implicació amb el club, la ciutat i l'afició del Girona. Però no només això, ja que el tècnic de Vallecas sempre ha mostrat molt interès per la llengua catalana. Tant és així, que Míchel va decidir aprendre el català per fer-lo servir a les rodes de premsa. 

Tot plegat, ha fet que l'entrenador sigui molt estimat a Girona i la comunió amb la grada sigui total en una temporada històrica a Montilivi. 

"Sóc molt feliç aquí""

En declaracions divulgades pel club, el tècnic vallecà admet que a Girona és feliç: 

"Sóc molt feliç aquí. Per mí, per la meva família i per l'staff, que també ha renovat. És un pas endavant perquè aquí és el lloc on més a gust he estat (...) És el lloc perfecte per continuar creixent en el món del futbol"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut