Futbol

El Girona, amb Stuani recuperat, visita el Rayo en l'anada de la final del play-off d'ascens

El Girona visita el Rayo aquest diumenge en l'anada de la final del play-off d'ascens. Els gironins volen mantenir la bona dinàmica dels últims mesos per aconseguir un resultat favorable de cara a la tornada el diumenge 20 a Montilivi

Cristina Busquets RoviraActualitzat

Mantenir l'equilibri dels últims mesos i no deixar de ser ambiciosos. És tal com el Girona es vol presentar a Vallecas. La primera batalla per l'ascens es lliura contra un equip i en un estadi en què els de Francisco van perdre l'últim partit, el 10 d'abril.

"Els dos equips necessitàvem guanyar, ells per distanciar-se i, de fet, es van posar a 7 punts, i nosaltres per enganxar-nos. Vaig quedar molt content d'aquell partit, he de ser realista. Tot i no haver aconseguit puntuar. El futbol sempre et dona una altra oportunitat. En dates properes la possibilitat de reivindicar-te", explicava Francisco a la roda de premsa prèvia al partit.

Francisco en un moment de l'entrenament a La Vinya (@GironaFC)

Rayo i Girona van baixar a Segona el mateix any i ara, només en podrà pujar un. Contra el conjunt madrileny, torna la seva bèstia negra. 12 gols en 17 partits d'un Cristhian Stuani que ja està recuperat després de predre's els últims quatre partits: "Tenir a Cristhian Stuani sempre és un luxe per qualsevol equip de Segona Divisió A".

A Madrid també viatge Pablo Moreno i Valery. Francisco només té la baixa de Bárcenas, que és amb la seva selecció.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut