Segona Divisió

El Girona aixeca dos gols i acaba empatant al Miniestadi amb el Barça B (2-2)

El Miniestadi ha viscut un duel català vibrant entre el Barça B i el Girona. Els homes de Raül Agné han aixecat un dèficit de dos gols a la segona part per acabar empatant. Els barcelonistes, que tenien moltes baixes per la convocatòria de la selecció espanyola sub-21, han comptat amb un inspirat Rodri, que ha fet els dos gols barcelonistes a la primera part. El Girona ha retallat distàncies per mediació de l'exblaugrana Benja i quan faltaven dotze minuts per al final, Coro ha fet l'empat. El partit, igualat, ha entrat en una fase de bogeria en què qualsevol dels dos equips es podrien haver endut el matx.

El Barça i el Girona han protagonitzat un partit ple d'alternatives que qualsevol dels dos equips es podria haver endut, un matx que ha tingut un final molt obert, en què les opcions s'han succeït en una porteria i en una altra. Els de Raül Agné han demostrat un gran caràcter i una confiança sorgida fruit de la victòria de la setmana passada davant tot un Hèrcules, i han aixecat un marcador advers, un 2-0 que al descans semblava sentenciar.

Rodri necessitava gols, i els ha aconseguit. L'ex del Sevilla ha estat el gran protagonista de la primera part, un període en què els gironins han inquietat fins que han rebut el primer cop. Era el minut 11 quan, amb insistència, el golejador blaugrana ha aprofitat el refús de la seva pròpia rematada per batre Santamaría. L'avantatge ha ajudat els d'Eusebio, que s'han anat fent els amos de la situació. Després que Jonathan Soriano i Carmona –al mallorquí li han anul·lat un gol legal- ho provessin, ha hagut de tornar aparèixer Rodri per aprofitar una acció brillant de Deulofeu a la banda dreta, i marcar el 2-0.

Resurrecció gironina

El Girona estava molt tocat, semblava com si els fantasmes de jornades anteriors retornessin per enfonsar els ànims dels d'Agné, però al segon temps el panorama ha canviat. Benja ha batut Oier per donar esperances als visitants abans del quart d'hora. L'1-2 ha variat el paisatge. Després de la substitució de Rodri –era com si el davanter tingués la clau del bon moment blaugrana- el Girona ha agafat les regnes i s'ha llançat a buscar l'empat, que ha arribat finalment gràcies a Coro (minut 72) un davanter en forma que era al lloc indicat en el moment indicat quan Dani Nieto ha fallat en un mà a mà davant el meta dels barcelonins.

Amb l'empat restablert el partit ha entrat en una dinàmica d'anada i tornada. Jandro ha tingut la victòria blanc-i-vermella a les seves botes, però Oier ha tornat a aparèixer. A les rodalies de la porta defensada per Santamaría, ha estat Soriano qui ho ha buscat, però el seu intent s'ha estavellat al pal després que el porter navarrès desviés lleugerament la pilota. La sensació de perill i la incertesa s'ha mantingut fins al final, però el marcador no s'ha mogut.