Portu, convençut que les victòries arribaran aviat
Girona

El Girona afronta una setmana de màxima exigència després de vuit partits sense guanyar

El conjunt d'Eusebio Sacristán afrontarà l'eliminatòria de quarts de final de la Copa contra el Reial Madrid i la visita del Barça a Montilivi a la Lliga en un mal moment de resultats

Actualitzat

Després de perdre amb un penal en el temps afegit al camp del Betis, el Girona es prepara per afrontar una setmana de la màxima exigència que els portarà a jugar contra el Barça a la Lliga i contra el Reial Madrid dos cops en l'eliminatòria de quarts de final de la Copa del Rei.

Quan dimecres passat van eliminar l'Atlètic Madrid a la Copa, al Girona ja sabien que l'última setmana del mes de gener seria molt atapeïda, però quan divendres van saber que el rival als quarts de final seria el Reial Madrid, l'exigència es va multiplicar. Dijous, partit d'anada de la Copa al Bernabéu, diumenge a la Lliga contra el Barça a Montilivi, i l'altra setmana, previsiblement dimecres dia 30, tornada de la Copa contra el Madrid a Montilivi.

Seran tres partits del màxim nivell en set dies, que el Girona els afrontarà després de vuit partits sense guanyar: sis a la Lliga (4 punts de 18 possibles) i dos a la Copa. Però el missatge des del vestidor és de tranquil·litat, tal com ha explicat Portu.

"L'equip, la sensació dins del vestidor, és que es competeix molt bé. Es va donar la cara, però per petites coses se'ns escapen els partits. Tot i que les victòries arribaran aviat perquè s'està donant tot".

Les entrades a la Copa i contra el Barça, esgotades

De cara al partit de tornada de Copa contra el Madrid de la setmana que ve, ja s'han esgotat les entrades per al públic en general. També quedaran alliberats els seients dels abonats que no hagin confirmat que hi aniran, amb la previsió que també s'esgotin d'aquí dos o tres dies. Des de fa dies tampoc hi ha entrades per al partit del Barça.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut