Pedro Porro, en una imatge d'arxiu
Girona

El Girona, a retrobar-se amb la victòria a la Lliga al Benito Villamarín

Els gironins buscaran aprofitar l'eufòria de la classificació per als quarts de final de la Copa per sumar tres punts a domicili gairebé dos mesos després

Actualitzat

El Girona disputarà el primer partit de la segona volta davant el Betis aquest migdia a les 12.00. Els gironins visiten el Benito Villamarín amb l'objectiu de trencar la ratxa que els ha portat a encadenar sis partits consecutius sense conèixer la victòria en dues setmanes de màxima exigència per als homes d'Eusebio.

Després de perdre davant Athletic de Bilbao i Sevilla, els catalans han empatat els últims quatre compromisos a la Lliga, a Montilivi contra l'Atlètic de Madrid, el Getafe i l'Alabès i a domicili davant el Llevant.

Els dos equips arriben al duel amb la moral pels núvols després d'aconseguir la classificació per als quarts de final de la Copa. El Betis va fer valdre el valor doble dels gols fora de casa en sumar un empat a 2 al camp de la Reial Societat mentre que el Girona va tombar l'Atlètic de Madrid al Wanda en una classificació històrica per a l'equip català.

El tècnic dels gironins ha explicat que aquesta eufòria no pot "desenfocar-los" de la "competició verdaderament important", que és la Lliga.

Amb Bono, Juanpe i Raúl García, però sense Stuani

Les principals novetats de la convocatòria del conjunt català són Bono i Juanpe, que van ser baixa a la Copa, i Raúl García, el nou fitxatge del Girona. Per altra banda, Eusebio no podrà comptar amb el seu màxim golejador, Christian Stuani, sancionat per acumulació de targetes.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut