Aíto en una imatge d'arxiu (EFE / JuanJo Martín)
Aíto en una imatge d'arxiu (EFE / JuanJo Martín)
BÀSQUET

El Girona, a punt de tancar el fitxatge d'Aíto García Reneses

El tècnic tornaria a l'ACB després de la seva aventura a la Basketball Bundesliga

Redacció Esport3Actualitzat

El Girona continua preparant la tornada a l'ACB. Ara la revolució passa per la banqueta del conjunt gironí. I és que Aíto García Reneses podria ocupar la banqueta de Fontajau la temporada que ve. Segons ha pogut saber TV3, el tècnic madrileny és l'opció prioritària per a l'entitat que presideix Marc Gasol.

Fins ara, Aíto treballava en la formació i tecnificació d'un grup de joves jugadors de la Penya. De fet, la seva trajectòria a l'ACB va arrencar l'any 1983 al Joventut de Badalona. Des d'aleshores, ha passat per les banquetes del Barça, el Màlaga, el Sevilla i el Gran Canària. Malgrat conèixer a la perfecció l'ACB, l'any 2017 va fitxar per l'Alba de Berlín, equip que va entrenar fins al 2021 i amb el qual va guanyar dos cops la Basketball Bundesliga.

A l'ACB és el quart entrenador amb més títols al palmarès, després de Díaz Miguel, Lolo Sainz i Pedro Ferrándiz.

El projecte del retorn a l'ACB

Després d'aconseguir el desitjat ascens, Marc Gasol té previst mantenir bona part de la columna vertebral de l'equip amb què han pujat, i fer alguns retocs de qualitat. En aquest sentit, des del club gironí aposten per intentar fitxar jugadors que marquin diferències.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut