Girona FC
El Girona, entrenant avui a La Vinya
Girona

El Girona 2022-2023 arrenca la pretemporada sense cares noves

Michel espera que el club gironí concreti aviat la desena de fitxatges per afrontar amb garanties una nova aventura a Primera Divisió

Xavier AymamíActualitzat

Aquest matí ha arrencat, per fi, el Girona 2022-2023 amb el primer entrenament de la pretemporada a La Vinya. Per a la tarda està previst que els jugadors passin les pertinents revisions mèdiques. Míchel ha pogut comptar per aquesta sessió amb només dotze dels jugadors que fa poc més de tres setmanes van aconseguir l'ascens a Primera Divisió, tres dels quals (Ivan Martín, Borja Garcia i Ibrahima Kebé) continuen recuperant-se de les seves respectives lesions. Per la seva banda, Bernardo i Stuani, amb permís del club, s'incorporaran dimarts i dimecres respectivament.

Des d'aquella gloriosa tarda del 19 de juny a Tenerife han marxat fins a nou jugadors del club gironí, alguns de pes com Àlex Baena, Pol Lozano o Nahuel Bustos. L'últim en fer les maletes ha estat Jordi Calavera, on ahir el club va anunciar-ne la rescissió del seu contracte.

El tècnic madrileny, però, sap que Quique Cárcel està treballant de valent per fitxar-li entre 10 i 12 jugadors, per reforçar així totes les línies de l'equip. De moment no n'ha arribat cap, tot i que sonen amb força jugadors com Carlos Clerc, ja amb passat gironí, Pep Chavarría, Òscar Melendo o el mateix Baena.

El que més urgeix és fitxar gol, el més preuat en el món del futbol. Una responsabilitat que en les últimes temporades ha recaigut en el capità Cristian Stuani, que un curs més s'erigirà en la referència de l'equip. Els únics moviments del club fins ara han estat la renovació de Juanpe i l'ampliació de la cessió d'Ivan Martín. A falta d'efectius, Míchel ha comptat per a aquest dilluns amb fins a set jugadors del filial.

Pel que fa als partits de pretemporada, el club gironí, de moment, només n'ha confirmat un: el del 6 d'agost a Palamós, pel Trofeu Costa Brava, contra el Bolívar. Serà el retrobament amb un vell conegut com Àlex Granell.

A l'horitzó, i marcat en vermell al calendari, el 14 d'agost, en què els blanc-i-vermells donaran el tret de sortida a la Lliga jugant contra el València a Mestalla, on ja saben el que és guanyar. Serà l'hora de la veritat per a un equip que tindrà la salvació com a objectiu prioritari.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut