Tenis taula

El Girbau Vic pot ser campió de la lliga femenina si es suspèn la competició

El conjunt osonenc és líder amb dos punts d'avantatge sobre el Cartagena, però ha disputat dues jornades més que el seu principal perseguidor a la classificació

Joan Ramon VallvéActualitzat

Una altra lliga que queda suspesa definitivament és la de tenis taula. Amb la classificació actual, el Girbau Vic seria el campió de la Superdivisió femenina, el Borges seria el subcampió de la masculina i l'Escala mantindria la categoria.

Els primers van ser el rugbi i el voleibol, i ara, el tenis taula. La federació espanyola ha donat totes les competicions per acabades i falta decidir si hi ha campió i ascensos i descensos. A la Superdivisió femenina, el líder és el Girbau Vic, amb dos punts d'avantatge sobre el Cartagena. Però l'equip d'Osona ha disputat dues jornades més que el seu perseguidor, com ha explicat el seu president, Enric Roca.

A la Superdivisió masculina, l'Asisa Borges Vall ocupa la segona plaça, a cinc punts del Priego andalús, i sembla que en el millor dels casos s'haurà de conformar amb el subcampionat. I l'Escala, una temporada més, es mantindrà a la màxima categoria del tenis taula.

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut