Stole Dimitrievski i Otar Kakabadze (Gimnàstic de Tarragona)
Futbol

El Gimnàstic de Tarragona perd a Dimitrievski i Kakabadze per al partit contra l'Oviedo a causa dels partits de seleccions

L'equip grana perd dues peces clau per al partit de Lliga contra el Reial Oviedo: Dimitrievski i Kakabadze han de jugar partits amistosos amb les seves seleccions

Manel PriegoActualitzat

El Gimnàstic de Tarragona no podrà comptar amb Stole Dimitrievski i Otar Kakabadze per al partit contra el Reial Oviedo, corresponent a la catorzena jornada de la Segona Divisió.

Els dos jugadors han estat cridats pels seus combinats nacionals per disputar els amistosos de l'aturada de seleccions. Kakabadze ja s'ha traslladat a Geòrgia per preparar els partits davant Xipre i Bielorússia, mentre que Dimitrievski ha viatjat a Macedònia per enfrontar-se a Noruega.

D'aquesta manera, el Nàstic perd dues peces clau en el seu esquema, el porter i el lateral dret titulars, per al partit de Lliga contra l'Oviedo, onzè classificat amb 17 punts. En canvi, el Gimnàstic està en setzena posició amb 15 punts, a només tres punts de la zona de descens.

Anar al contingut