EFE / Rodrigo Jiménez
Lliga Europa

El Getafe tomba l'Ajax i somia amb els vuitens de final (2-0)

Els gols de Deyverson i Kennedy han donat un valuós triomf a l'equip de Bordalás contra el vigent campió de la lliga holandesa i semifinalista de la Champions la temporada passada

David CarballoActualitzat

El Getafe ha tombat l'Ajax al Coliseum Alfonso Pérez i encarrilat la classificació per als vuitens de final de la Lliga Europa (2-0). L'equip de Bordalás ha fet un gran partit contra tot un semifinalista de la Champions la temporada passada i ha obtingut un resultat molt valuós de cara a la tornada al Johan Cruyff Arena d'Amsterdam.

En el minut 37, el brasiler Deyverson ha inaugurat el marcador rematant al fons de la xarxa una centrada d'Olivera i, en el temps afegit de la segona part, Kennedy ha fet esclatar l'eufòria amb el definitiu 2 a 0, un gol afortunat ja que el seu xut l'ha desviat un defensor visitant.

El Sevilla esgarrapa un empat a Cluj (1-1)

El Sevilla ha arrencat un valuós empat al camp del Cluj, equip romanès, i podrà sentenciar el pas als vuitens de final en la tornada al Sánchez Pizjuán. Els locals s'han avançat en el marcador en el minut 58 amb un penal transformat per Deac, però en el 82 En-Nesiry ha donat aire al conjunt de Lopetegui amb un gol que pot ser clau en el desenllaç de l'eliminatòria.