Pablo Franco, al camp del Còrdova (EFE)
Pablo Franco, al camp del Còrdova (EFE)
Futbol

El Getafe confirma Pablo Franco com el seu entrenador fins a final de temporada

Pablo Franco, que va accedir a la banqueta del Getafe fa dues jornades de forma provisional, ha estat confirmat pel club madrileny com el seu primer entrenador fins al final de temporada

Actualitzat

Pablo Franco serà l'entrenador del Getafe fins a final de la present Lliga, amb l'exjugador Javier Casquero com a segon. Franco és el tercer tècnic del club madrileny aquesta temporada. El primer va ser Cosmin Contra, que al desembre va marxar al Guanzhou xinès, juntament amb un dels seus jugadors, Míchel Herrero. El romanès el va substituir Quique Sánchez Flores, que va dimitir fa tres jornades quan el migcampista Jorge Sammir va marxar, precisament, a la Lliga xinesa.

Franco dirigirà dilluns el seu tercer partit al front de l'equip, el primer com a local al Coliseum Alfonso Pérez. El seu rival serà la Reial Societat, l'equip que el precedeix en la classificació amb un punt d'avantatge (el Getafe és dotzè, amb 29 punts). Dels dos anteriors, en va perdre el primer al camp del Màlaga (3-2) i va guanyar el segon a l'estadi del Còrdova (1-2).

Anar al contingut