Xavi Florencio: "Des de Dinamarca que s'ha vist que Vingegaard estava més fort que Pogacar"
Pogacar i Vingegaard saludant-se a l'inici de l'etapa 18
Ciclisme

El gest esportiu de Vingegaard amb Pogacar més aplaudit del Tour

El ciclista danès ha donat el cop definitiu per fer-se amb el mallot groc, però també ha tingut temps d'esperar el seu màxim rival quan aquest ha anat per terra

Redacció Esport3Actualitzat

El Tour 2022 està vivint una de les millors edicions dels últims anys gràcies a la lluita entre Tadej Pogadar i Jonas Vingegaard. Els dos ciclistes estan donant una emoció increïble etapa rere etapa, que està enganxant els aficionats al ciclisme cada dia a la pantalla. Aquest dijous, el danès ha donat un cop pràcticament definitiu a la general després de treure-li poc més d'un minut a l'eslovè i ampliar la distància fins als 3 minuts i 26 segons a falta de tres etapes.

Malgrat això, la imatge de la jornada ha arribat quan faltaven poc més de 28 quilòmetres per al final de l'etapa. Tadej Pogacar necessitava arriscar i ho ha fet en el descens a Spandelles, on ha intentat treure's de sobre el danès. En un primer moment, Vingegaard ha tingut un ensurt que ha salvat pels pèls. Però qui no l'ha pogut salvar ha estat Pogacar, que ha tingut una petita sortida i ha acabat a terra.

L'eslovè s'ha aixecat ràpidament i ha reprès el rumb, però, evidentment, ha perdut uns metres molt importants respecte del seu màxim rival. Vingegaard tenia l'oportunitat ideal per aprofitar-se de la situació i deixar enrere Pogacar, però el danès ha decidit no avançar i esperar que el ciclista de l'UAE li agafés la roda. L'eslovè li ha agraït el gest donant-li la mà en una imatge que ha estat molt aplaudida.

ARXIVAT A:
Tour de França
Anar al contingut