FUTBOL

El gest de Jordi Alba a l'homenatge a Busquets que ha molestat el Madrid

Mentre Emilio Butragueño lloava Busquets, el lateral esquerre del Barça va començar a riure. El madridisme s'ha indignat pel que ha passat

Aquest dimecres Sergio Busquets, capità del Barcelona, ​​rebia un homenatge del club amb el Camp Nou com a escenari. El migampista, acompanyat per tots els seus companys, era acomiadat en un emotiu acte al qual també va assistir Emilio Butragueño, el director de relacions institucionals del Reial Madrid.

Durant el discurs de Butragueño, es va produir una de les imatges més cridaneres de l'esdeveniment i que s'ha fet ràpidament viral a les xarxes socials. Mentre l'exfutbolista elogiava Busquets, es va produir una cosa que ha indignat el madridisme.

 

L'humorista Dani Martínez, presentador de l'homenatge, va entregar el micròfon al director de relacions institucionals del Reial Madrid i, mentre Butragueño parlava, Jordi Alba no va parar de riure mentre mirava el seu company Sergi Roberto. El que ha passat ha fet enfadar bona part de l'afició del club, que no entén per què el lateral esquerre es burla de Butragueño.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut