El Gamper, una festa per a totes les edats

L'esdeveniment principal serà la presentació oficial del Barça 2016-17

Festa del Gamper 2015

El Trofeu Joan Gamper, dimecres, 10 d'agost, serà el tret de sortida de la nova temporada del FC Barcelona, que rebrà el Sampdoria.

L'esdeveniment principal del conjunt d'activitats preparades serà la presentació oficial davant de l'afició del Barça 2016-17, el tercer projecte de Luis Enrique al capdavant de l'equip.

L'estadi i els voltants oferiran un gran ventall d'activitats per a tota la família, però especialment centrades en els més petits de la casa.

Futbol a l'aigua, una lliscadora i un tobogan d'aigua, la foto amb el doblet, una estació per jugar al "Pro Evolution Soccer 2016", o una paradeta per pintar-se la cara de blaugrana seran algunes de les activitats preparades per a les famílies que vinguin al Trofeu Joan Gamper.

L'esdeveniment més especial, "Aconsegueix el teu globus Wembley", commemorarà els 25 anys de la consecució de la primera Copa d'Europa del Barça, aconseguida l'any 1992. L'activitat consistirà a formar la imatge commemorativa de Wembley amb 3.000 globus de color taronja, des de dins i fora de l'estadi.

Les activitats del Trofeu Joan Gamper s'iniciaran a les 11.00 i duraran fins a les 19.00. Les actuacions itinerants i els concerts a l'escenari Damm, per la seva banda, tindran lloc entre les 12 i les 19.00.

L'obertura de portes del Camp Nou es farà a les 18.00, però des de les 16.00 ja es demanarà l'entrada del partit a tota persona que vulgui accedir al recinte.

El partit es podrà seguir per TV3 a partir de les 20.25.