Barça

El futur de Víctor Valdés al Juvenil A del Barça penja d'un fil

Les diferències entre el tècnic de l'Hospitalet i l'àrea esportiva del Barça han anat creixent en les últimes setmanes

Actualitzat

El futur de Víctor Valdés com a entrenador del Juvenil A del Barça està penjant d'un fil. Segons ha avançat el programa "Tot Costa" de Catalunya Ràdio, aquest divendres al matí el tècnic ha comunicat als seus jugadors que no sap si continuarà.

L'exporter del Barça va agafar el càrrec el passat de mes de juliol però les diferències entre l'entrenador i el Barça han anat creixent les últimes setmanes. Sense anar més lluny, dimarts passat Valdés va criticar durament que els partits del Juvenil A no es poguessin disputar al nou estadi Johan Cruyff. A banda, el tècnic de l'Hospitalet tampoc ha acabat d'entendre's amb Patrick Kluivert, que va assumir el càrrec de director de futbol formatiu del Barça.

Aquest dissabte al migdia, el Juvenil A juga al Camp del Nàstic de Tarragona (es podrà veure en directe per Esport3) i Valdés, en la conversa amb els seus jugadors, no els ha pogut assegurar si serà a la banqueta. El Barça, posteriorment, ha anunciat en una piulada a les xarxes socials que Valdés no dirigirà la banqueta blaugrana aquest mateix dissabte.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut