Francisco Trincao, futur jugador del Barça a partir de l'1 de juliol
Francisco Trincão frisa perquè arrenqui la pròxima temporada (@TrincaoF7)
Barça

El futbolista portuguès Francisco Trincao frisa per arrencar la seva nova etapa al Barça

En una entrevista als mitjans oficials del club l'extrem portuguès reconeix que la seva posició ideal és la de Messi

Un cop acabada la temporada a Portugal, el flamant fitxatge del Barça, Francisco Trincao, ha concedit una entrevista als mitjans oficials del club on no amaga que ja frisa perquè arrenqui la pròxima temporada i pugui vestir quan abans millor la samarreta blaugrana. Trincao no amaga que l'interès del Barça va ser una sorpresa però que l'afronta amb absoluta confiança.

Espera poder tenir el màxim nombre d'oportunitats per convéncer el tècnic i l'afició blaugrana i reconeix que ara mateix la seva posició ideal és la que ocupa Messi. "M'agrada arrencar des de la banda dreta per anar cap al mig, però em puc adaptar en qualsebol posició de les d'atac."

Dins de la desgràcia, va tenir l'oportunitat de compartir pis durant el confinament amb l'exblaugrana, Abel Ruiz, que li ha explicat meravelles del Barça i li ha recomanat que per triomfar ha de ser molt fidel a la seva personalitat. Des del mes de gener ja fa classes de castellà i s'hi expressa amb força soltura. Ruiz fins i tot li ha ensenyat algunes paraules en català: "bona tarda ... fins aviat ... adéu ... com et dius ..."

Tan bon punt va fitxar pel Barça va rebre un missatge de felicitació de Griezmann que el va sorpendre molt i manté contacte permanent amb el també Semedo que el té al corrent de la sempre agitada actualitat blaugrana.

 

 

Anar al contingut