Ortuño jugant amb el filial del Valladolid
Ortuño jugant amb el filial del Valladolid (Instagram: @fran_ortuno14)
FUTBOL

El futbolista del filial del Valladolid que factura milions d'euros... però no amb el futbol

El central del Valladolid Promesas compagina el futbol amb la gestió de quatre empreses

Fran Ortuño és el central del filial del Valladolid. Amb 21 anys, juga a Segona Federació. No obstant això, està facturant milions d'euros fora de l'àmbit esportiu. En Fran compagina la seva activitat futbolística amb quatre empreses, on obté la major part dels seus ingressos.

Manu Carreño va entrevistar-lo pel programa "El larguero" de la SER. Ortuño va començar dins del món empresarial quan tenia 17 anys. Té "una acadèmia de formació on ajuden els nois", "una empresa d'exportació d'oli" i "ajuda futbolistes a diversificar i invertir en països emergents".

"Jo, principalment, soc futbolista del Valladolid, però tinc empreses. Avui dia, encara no em considero ni milionari ni res, però és veritat que les empreses van bé i és un hobby que, actualment, tinc."

Format a les categories inferiors del Reial Jaén, firmava amb el Valladolid l'hivern del 2023. Abans, havia jugat al Marbella i el Linares. A part de futbolista i empresari, també està estudiant Enginyeria Mecànica.

Els negocis als Emirats Àrabs Units

Segons informa Infobae, va vendre's la primera empresa per 100.000 euros. També està associat amb altres empresaris per expandir les seves inversions. Bona part dels negocis són a Dubai. Això li proporciona "accés a fons privats de persones amb alt poder adquisitiu".

Anar al contingut