Andre Wisdom es recupera de les ferides en un hospital (@dcfcofficial)
Futbol internacional

El futbolista del Derbi County Andre Wisdom, apunyalat durant un atracament

El jugador es troba hospitalitzat i estable dins de la gravetat de les ferides després de ser assaltat per quatre encaputxats armats amb ganivets

Redacció Esport3Actualitzat

El futbolista del Derby County Andre Wisdom ha estat apunyalat al cap i a les natges per una banda armada que li va robar un rellotge de disseny entre altres pertinences. Els fets es van produir la matinada de diumenge passat a la localitat de Toxteth quan el jugador es dirigia al seu vehicle i va ser assaltat per quatre individus encaputxats i armats amb ganivets. Wisdom es troba hospitalitzat i es troba estable dins de la gravetat de les ferides.

Segons les autoritats que investiguen el cas, Wisdom va ser víctima de la brutal agressió després d'haver visitat uns familiars a Liverpool per celebrar la victòria del seu equip contra el Reading en un partit clau per la lluita pel play-off d'ascens a la Premier League.

"La investigació encara es troba en una fase preliminar, de manera que apel·lo a qualsevol ciutadà que tingui informació al respecte perquè es posi en contacte amb la policia", ha demanat el sergent Richie Sillito.

Per la seva banda, el Derby County també ha confirmat la notícia en un comunicat oficial.

"Té ferides greus que han obligat a ingressar-lo a l'hospital, on es troba en una situació estable. La policia de Merseyside està investigant els fets i nosaltres ens concentrarem per donar suport a Andre i la seva família."

Anar al contingut