Els dos menors eren jugadors benjamins de la U. E. Aiguafreda.
Futbol

El futbol català, de dol per la mort dels dos benjamins de l'Aiguafreda en accident de trànsit

Els dos menors morts en l'accident de trànsit que ha tingut lloc aquest dissabte a la C-17, al terme municipal de Montesquiu, eren jugadors benjamins de la Unió Esportiva Aiguafreda. La família es dirigia a Campdevànol (Ripollès), on un dels fills havia de disputar un partit de futbol base amb l'equip. El germà petit també entrenava al club. La Unió Esportiva Aiguafreda ha suspès els partits previstos per a aquest cap de setmana com a senyal de dol per la mort dels menors.

Actualitzat

Els dos menors morts en l'accident de trànsit que ha tingut lloc aquest dissabte a la C-17, al terme municipal de Montesquiu, eren jugadors benjamins de la Unió Esportiva Aiguafreda. La família es dirigia a Campdevànol, al Ripollès, on un dels fills havia de disputar un partit de futbol base amb l'equip. El germà petit també entrenava al club del Vallès Oriental. La Unió Esportiva Aiguafreda ha suspès els partits previstos per aquest cap de setmana com a senyal de dol per la mort dels menors.

La notícia ha sacsejat el futbol català de base i entre les múltiples mostres de condol, el Girona F. C. ha anunciat que guardarà un minut de silenci a Montilivi abans del partit amb el Recreativo.

 

Anar al contingut