Lieke Martens durant un partit amb el Barça (Javier Ferrándiz)
Futbol femení

El fred comiat del Barça a Lieke Martens

És el primer cop que el Barça es pronuncia sobre la sortida de Lieke Martens i no ho fa de manera individualitzada, com sí que va fer amb les altres quatre jugadores que no seguiran vinculades al club

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça ha comunicat els noms de les cinc jugadores que acaben la seva vinculació amb l'entitat blaugrana aquest 30 de juny. Lieke Martens, Melanie Serrano, Jenni Hermoso, Leila Ouahabi i Candela Andújar finalitzen una llarga etapa al Barça i el club ha decidit acomiadar-se d'elles, tot i que ja ho havia fet anteriorment de manera individualitzada. Però hi ha una d'elles que no va rebre aquest comiat personalitzat: Martens. 

La sortida de la neerlandesa cap al París Saint-Germain va ser una sorpresa per al Barça, que després de fer-li una important oferta de renovació i rebre una resposta positiva per part d'ella, mai va arribar a signar l'acord i mentrestant negociava amb el PSG. L'entitat blaugrana no ha amagat el seu malestar i ha decidit, d'una banda, no pronunciar-se sobre la situació de Martens i, de l'altra, acomiadar-la només de forma col·lectiva. Tant Jenni Hermoso com Leila Ouahabi havien tingut un homenatge per part del club, de la mateixa manera que Candela Andújar i Melanie Serrano també van rebre el comiat pertinent quan es va anunciar la fi del seu contracte.

 

Pel que fa a Martens, el club només ha dit el següent: 

"L'extrem neerlandesa tanca un lustre com a culer en què ha sumat tota mena de distincions col·lectives i individuals. És l'estrangera que més compromisos ha disputat amb l'equip (158)."

Anar al contingut