Arnaud Démare s'ha imposat a la sisena etapa del Giro d'Itàlia (@giroditalia)
Ciclisme

El francès Démare guanya la seva segona etapa al Giro d'Itàlia

El campió de França fa una exhibició de potència i s'apunta la segona victòria a la ronda italiana en una altra jornada frustrant per a Peter Sagan

Marc NegreActualitzat

 

Tot estava preparat perquè avui fos el dia de Peter Sagan al Giro d'Itàlia. Debutant a la prova italiana, l'eslovac era el gran favorit per adjudicar-se la victòria d'etapa, però el campió de França, Arnaud Démare, l'ha tornat a deixar frustrat.

Amb el mallot tricolor, Démare ha fet una exhibició de potència en els últims metres i s'ha imposat de forma insultant. El treball del Bora durant l'etapa per caçar els escapats no ha tingut la recompensa final. A 13 quilòmetres de l'arribada, el pilot ha engolit Whelan, l'últim que resistia dels fugats.

A partir d'aquí, el Bora ho ha preparat tot per a Sagan. Els tres cops campió del món i amb 113 victòries en el seu currículum ha situat la "maglia ciclamino" a la part davantera, però quan ha tocat rematar Démare ha demostrat que ara mateix no té rival. El francès del Groupama ja va guanyar en l'última etapa de Sicília i avui ha repetit. El francès ja col·lecciona 12 victòries aquest 2020.

A la general, tot es manté igual, amb el portuguès Joao Almeida vestint una jornada més la "maglia rosa" amb el basc Peio Bilbao, segon.

Anar al contingut