Handbol

El Fraikin Granollers s'imposa a Valladolid i se situa segon de la Lliga Asobal (29-32)

El conjunt vallesà ha hagut de suar per tombar la resistència dels locals i ha capgirat el resultat advers en la segona part gràcies a les parades de César Almeida i l'efectivitat ofensiva d'Adrià Figueras i Tarrafeta

El Frakin BM Granollers ha sumat una important victòria a la pista de l'Atlètic Valladolid per 29 a 32 i s'ha situat segon de la classificació de la Lliga Asobal d'handbol. El conjunt vallesà ha hagut de suar per tombar la resistència dels locals, que han arribat al descans amb dos gols d'avantatge (16-14).

La reacció dels homes d'Antonio Rama ha arribat en la segona meitat i han estat capaços de capgirar el resultat advers gràcies a les aturades de César Almeida i a l'efectivitat ofensiva d'Adrià Figueras i Tarrafeta, autors de 13 i 10 gols, respectivament.