Antonio Rama, donant instruccions als seus jugadors, en una imatge d'arxiu (@BMGranollers)
Handbol

El Fraikin Granollers s'assegura la presència a Europa guanyant el Torrelavega (34-28)

L'equip vallesà s'assegura com a mínim el tercer lloc a la Lliga Asobal dies després de ser subcampió a la Lliga Europea

Actualitzat

El Fraikin Granollers jugarà competicions europees també la temporada que ve. L'equip vallesà s'ha imposat al Torrelavega (34-28) en partit corresponent a la penúltima jornada de la Lliga Asobal, i s'ha assegurat d'aquesta manera almenys el tercer lloc en la classificació final, cosa que equival a jugar competicions continentals. Una bona notícia després del seu meritori subcampionat a la Lliga Europea. 

Per commemorar aquesta fita, el Torrelavega ha fet el passadís als d'Antonio Rama abans de començar el matx. En un ambient festiu, al Granollers li ha costat trencar el partit. De fet, tot i que ha portat la iniciativa, no ha aconseguit diferències definitives fins que, ja en el tram final, tres gols seguits de Yusuf Faruk han posat un 31-25 que ja semblava inabastable per als visitants. El mencionat Faruk i Jan Gurri, amb 6 gols cadascun, han estat els màxims golejadors del partit.  

 

 

Anar al contingut