Antonio García ha estat el màxim golejador dels vallesans (@BMGranollers)
Handbol

El Fraikin Granollers perd contra l'Ademar Lleó l'ocasió de situar-se segon de l'Asobal (21-23)

El conjunt d'Antonio Rama ha dominat la primera part però en la represa els lleonesos han capgirat el resultat advers i fan que els vallesans es mantinguin tercers de la classificació a un punt del Bidasoa

El Fraikin Granollers ha perdut el primer partit de la segona volta de la Lliga Asobal. Els vallesans han caigut, a casa, contra l'Ademar de Lleó per 21 a 23, i han deixat escapar l'oportunitat de posar-se segons a la classificació després de la derrota del Bidasoa d'Irun davant el Barça Lassa.

El conjunt d'Antonio Rama ha dominat la primera part i al descans dominava per dos gols de diferència (10-8), però en la represa els lleonesos han capgirat el resultat advers liderats per l'efectivitat en el llançament de Sebastian Simonet.

Amb aquesta derrota, la tercera de la temporada en 18 jornades de lliga, el Granollers es manté tercer de la classificació amb 24 punts, a només un del Bidasoa.