(@BMGranollers)
Handbol

El Fraikin Granollers perd a la pista del Bidasoa d'Irun (28-26)

El conjunt d'Antonio Rama ha portat la iniciativa en el marcador durant molts minuts, però els bascos han acabat capgirant el resultat advers en el tram final

El Fraikin BM Granollers ha perdut en la seva visita al Bidasoa d'Irun en partit corresponent a la 9a jornada de la Lliga Asobal d'handbol. Els vallesans han caigut per 28 a 26, i provisionalment queden vuitens a la classificació.

El conjunt d'Antonio Rama ha portat la iniciativa en els primers minuts i ha arribat a tenir un màxim avantatge de quatre gols, que ha quedat reduïda a només un al descans (11-12). En la represa, els bascos han estat capaços de capgirar el resultat advers en els últims minuts gràcies a l'encert ofensiu de Rodrigo Salinas, màxim anotador amb nou gols i que ha fet estèrils els vuit del vallesà Adrià Figueras.