El BM Granollers ha perdut de tres gols a la pista del Kadetten suís
Handbol

El Fraikin Granollers necessitarà una remuntada contra el Kadetten a Olímpic (36-33)

L'equip suís liderat pel lateral Joan Cañellas, exjugador del Granollers i màxim golejador del partit amb 10 gols, no ha donat opció als vallesans

Miquel RibasActualitzat

El Fraikin Granollers no ha pogut superar el Kadetten Schaffhausen suís en el partit d'anada de la segona ronda de la Lliga Europea (36-33). Ara caldrà remuntada al pavelló Olímpic de Granollers. Als catalans els pot valer guanyar de tres gols, sempre que el club helvètic no faci més de 32 gols.

L'equip suís liderat pel lateral Joan Cañellas, exjugador del Granollers i màxim golejador del partit amb 10 gols, no ha donat opció als vallesans. L'equip d'Antonio Rama ha sortit endollat i ha frenat el seu rival durant el primer quart d'hora de partit (10-9). Els helvètics han aprofitat certes facilitats defensives per avançar-se en el marcador i arribar al descans amb quatre gols d'avantatge (21-17).

En la segona meitat, el Kadetten ha arribat a disposar de sis gols de diferència (26-20). Hi ha hagut reacció de l'equip vallesà, que s'ha situat a un gol de diferència (27-26). La bona defensa i les aturades del porter Marc Guardia han estat claus per a la recuperació. Pol Valera, amb set gols, s'ha convertit en el màxim golejador.

Els d'Antonio Rama hauran de remuntar tres gols de desavantatge en la tornada, dimarts que ve al Pavelló Olímpic de Granollers i en directe per Esport3.