Handbol

El Fraikin Granollers necessita remuntar tres gols contra el Kadetten

Els suïssos arriben amb una renda de tres gols del partit d'anada, però l'equip català confia en la remuntada. El partit començarà a tres quarts de 9 del vespre i es podrà veure en directe per Esport3.

Vicenç PradosActualitzat

El Fraikin Granollers juga aquest dimarts el partit de tornada de la segona ronda de l'EHF contra el Kadetten Schaffhausen. Els suïssos arriben amb una renda de tres gols del partit d'anada i l'equip català confia en la remuntada. El partit començarà a tres quarts de 9 del vespre i es veurà en directe per Esport3.

El Fraikin Granollers confia en el bon moment que travessa en aquest inici de lliga amb dues victòries en dos partits per intentar remuntar el desavantatge de tres gols que porta del partit d'anada. El 36 a 33 és un resultat que pot fer que els vallesans en tinguin prou de guanyar per tres, sempre que el Kadetten no arribi als 33 gols.

Antonio Rama té la baixa de Sergi Franco, però ha recuperat al 100% Antonio García, inèdit dissabte passat contra l'Anaitasuna i confia que Pol Valera i el porter Marc Guàrdia continuïn en estat de gràcia.

Dos catalans destaquen a l'equip suís. Un és el porter Natxo Biosca, format al planter del Barça, i l'altre és Joan Cañellas, la gran estrella del Kadetten. Als seus gairebé 35 anys, aquest rodamon de l'handbol de Santa Maria de Palautordera té un palmarès envejable amb títols de lliga a tots els països on ha jugat, a més d'una Champions amb el Vardar i un mundial i dos campionats d'Europa amb la selecció espanyola. De la seva mà el Kadetten suma tots els partits per victòries i és líder a la lliga del seu país.

El Granollers no juga una fase de grups de competició europea des de fa dues temporades i aquest dimarts i en directe per Esport3 tindrà l'opció de classificar-se per la porta gran.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut