Handbol

El Fraikin Granollers necessita remuntar quatre gols contra l'Steaua per ser a la final de la Recopa

El Fraikin Granollers té aquest diumenge una cita amb la història. Els vallesans han de remuntar quatre gols, a casa, contra l'Steaua de Bucarest, per classificar-se per a la final de la Recopa d'Europa d'handbol, una competició que va guanyar fa 34 anys i que ara torna a tenir al seu abast. Aquest dissabte, l'equip català s'ha entrenat al Pavelló Olímpic i el seu tècnic, Lorenzo Rueda, confia en el suport dels aficionats per poder capgirar l'eliminatòria. Per donar suport a l'equip, es farà una trobada a la llotja d'exjugadors que van guanyar títols europeus amb el club vallesà, és a dir, la Recopa del 1976, i la Copa EHF dels anys 1995 i 1996.

Actualitzat
Tot està preparat a Granollers per viure aquest diumenge el partit de tornada de les semifinals de la Recopa d'Europa, on els catalans buscaran contra l'Steaua remuntar els quatre gols de diferència del partit d'anada, disputat a Bucarest la setmana passada (32-28).

Després de la victòria en l'últim partit de la Lliga Asobal contra el Lábaro Toledo dimecres passat (37-27), el Granollers s'ha bolcat en la preparació d'aquest partit amb l'esperança de poder disputar la final de la competició europea. Lorenzo Rueda, tècnic del conjunt vallesà, ha buscat un rigorós pla d'entrenaments al llarg de la setmana per preparar amb garanties la cita, i que tots els seus jugadors arribin en bones condicions per portar el control del partit. Rueda ha assegurat que en el partit han de "defensar bé, amb rigor i jugar ràpidament". "Hem de fer circular la pilota amb agilitat", ha afegit.

L'entitat vallesana espera vestir l'Olímpic de Granollers de gala per animar l'equip en busca de la remuntada. Així, s'han llançat convocatòries massives per buscar un ple històric com en els grans esdeveniments d'handbol de la ciutat. Entre els actes paral·lels al partit, el club aprofitarà per fer una convocatòria a tots els jugadors que han participat tant en la consecució de la Recopa del 1976 com la Copa EHF dels anys 1995 i 1996.

En cas de superar l'eliminatòria, el rival a la final serà el VfL Gummersbach d'Alemanya o el Reyno de Navarra San Antonio, que disputaran l'altra semifinal aquest cap de setmana. Els navarresos han de remuntar com el Granollers quatre gols en contra (30-26) del partit d'anada.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut