Els jugadors del Granollers, celebrant la classificació a la fase de grups de la Copa EHF
Handbol

El Fraikin Granollers ja coneix els seus rivals a la Copa EHF

L'equip vallesà se les haurà amb el Chambéry francès, el Wacker Thun suís i l'Azoty Pulawy polonès per ser als quarts de final

Actualitzat

El Fraikin Granollers ja coneix els tres rivals amb qui haurà de lluitar per ser als quarts de final de la Copa EHF. Són el Chambéry francès, el Wacker Thun suís i l'Azoty Pulawy polonès, que conformen el grup D.

Els dos primers de cada grup passen a la següent ronda, amb una possible excepció: que l'amfitrió de la final a quatre -encara per designar- no estigui entre els 8 classificats. Aleshores passarien els primers de cada grup més els 3 millors tercers.   

L'adversari amb més renom és el Chambéry, que va ser cinquè en la passada lliga francesa, tot i que actualment és novè. L'últim precedent de l'equip de la Savoia amb el Granollers va ser a la final de consolació de la final a quatre de la Copa EHF de Nantes, fa dues temporades. Aleshores va guanyar el Granollers (25-21) el partit que ningú vol jugar. Els altres dos equips estan en una dinàmica de resultats molt millor: el Wacker Thun és el líder actual a la Lliga suissa, i l'Azoty Pulawy és el segon a la polonesa. 

El canal Esport3 oferirà els partits que jugui el Granollers en aquesta fase, que ja té un calendari definit.

Les dates seran les següents:

- 11 febrer 2018: Chambéry-Granollers

- 18 febrer: Granollers-Azoty Pulawy

- 25 febrer: Wacker Thun - Granollers

- 4 març: Granollers-Waker Thun

- 25 març: Granollers-Chambéry

- 1 abril: Azoty Pulawy-Granollers

 

 

 

Anar al contingut