Handbol

El Fraikin Granollers es veu superat pel totpoderós Kiel (22-33)

Els vallesans han anat a remolc contra un dels grans equips d'Europa en el primer duel de la fase de grups de la Copa EHF

Imma PedemonteActualitzat

El Fraikin Granollers no ha començat amb bon peu la fase de grups de la Copa EHF davant del totpoderós Kiel. Els alemanys, favorits i candidats al títol europeu, no han acusat en absolut el desgast de la seva participació en el Mundial. Han tingut un mal inici, això sí.

Els vallesans han començat amb un joc molt seriós i gols espectaculars d'Adrià Figueras, Antonio García i Oswaldo,  però la reacció alemanya ha estat letal. Dos parcials de 0 a 6 i 0 a 5 en els últims 10 minuts abans del descans han escombrat el Granollers de la pista. Zaravec, Ekberg, Bilyk, Dahmke... han superat Almeida sense pausa fins arribar a l'11-18 de la mitja part

En el segon temps, la màquina alemanya no s'ha aturat i han estat els gols de Rune Dahmke, que no n'ha desaprofitat ni una, els que han fet més mal i els que han anat allunyant el Kiel en el marcador, a més de les aturades del porter Landin. L'activitat ofensiva d'Adrià Figueras, amb 7 gols, i els penals transformats per Antonio García -quatre- han quedat enfosquits per un Kiel implacable. Dotze gols ha estat la màxima diferència pels alemanys, que han acabat guanyant per 22 a 44.