Handbol

El Fraikin Granollers derrota el Tremblay francès en l'anada dels quarts de final de la Recopa (28-21)

El Fraikin Granollers ha encarrilat la seva classificació per a les semifinals de la Recopa d'Europa d'handbol. L'equip vallesà ha derrotat el Tremblay francès per 28-21 en el partit d'anada dels quarts de final i haurà de defensar un còmode avantatge de set gols en la tornada. El conjunt de Lorenzo Rueda sempre ha portat la iniciativa en el marcador i al descans ja dominava per vuit gols de diferència (15-7). En la represa, els francesos s'han acostat de forma perillosa però el Granollers ha tornat a apretar en defensa i s'ha acabat imposat per set gols, una renda que hauria de ser suficient per certificar el pas per a les semifinals.

El Fraikin Granollers haurà de certificar la classificació per als quarts de final de la Recopa a la pista del Tremblay francès, però de moment té l'eliminatòria ben encarrilada amb el 28-21 aconseguit a la seva pista. El partit d'aquest diumenge a l'Olímpic ha estat molt intens. El Fraikin ha portat la iniciativa davant un conjunt francès que ha mirat de compensar la superioritat catalana amb duresa, sobretot en els primers minuts de la segona part. En la primera els vallesans han anat incrementant progresivament la renda fins al 15 a 7 amb què s'ha arribat al descans.

Els francesos s'han acostat en la represa. El Tremblay s'ha centrat i afortunadament no ha aprofitat totes les oportunitats que ha tingut per anotar. En aquesta segona part, la renda del Fraikin s'ha mogut entre els cinc i els deu gols, mentre que la pressió ambiental continuava pujant a la pista. Finalment, la renda per afrontar la tornada a la pista francesa serà de set gols, una diferència que hauria de ser suficient tot i que els vallesans no se'n poden refiar ja que el partit de tornada serà molt dur.