Handbol

El Fraikin Granollers cau amb honors a la pista del Kiel a la Copa EHF (34-28)

El Granollers ha tingut opcions a la segona meitat, quan ha tingut l'oportunitat de posar-se a només un gol, però les aturades de Landin han estat determinants en el desenllaç del partit

Josep CochActualitzat

El Fraikin BM Granollers ha perdut a la pista del Kiel 34-28, una victòria que el conjunt alemany ha fonamentat a la primera meitat, quan ha marxat al descans amb un avantatge de 7 gols (20-13). La gran actuació del porter Landin, que ha aturat les escomeses de l'atac vallesà, ha estat una de les claus d'aquest bon primer temps dels alemanys, grans favorits al títol. Adrià Figueras ha mantingut l'equip amb un gran encert -6 gols de 7 llançaments-. El pivot Wieneck i Ekberg, amb un 100 per cent d'efectivitat han complementat la labor defensiva del Kiel per marxar al descans amb un còmode avantatge.

A la represa, el Granollers ha ajustat la seva defensa i ha millorat l'encert ofensiu, tot i que Figueras no ha tingut l'encert de la primera meitat. No obstant això, ha tingut el suport d'Oswaldo Dios Santos, més entonat en aquesta segona meitat. De mica en mica, les diferències s'anaven retallant. El canvi a la porteria ha sorgit l'efecte que buscava Antonio Rama i Almeida ha començat a aturar pilotes. En dues ocasions ha estat a punt de posar-se a un gol, però dues aturades de Landin en els respectius un contra un ha desinflat les opcions dels granollerins quan aspiraven a donar el cop d'efecte a l'Sparkasse Arena, un temple de l'handbol.

El Kiel ha tornat a posar en marxa la seva maquinària ofensiva i Landin ha pujat l'efectivitat sota els pals. Wieneck, Ekberg i Pekeler han continuïtat amb el seu 100 per cent d'efectivitat. Els minuts passaven molt de pressa i Antonio Rama s'ho ha jugat tot, sabedors que necessitaven la victòria per mantenir les opcions de ser als quarts de final. El tècnic ha optat per buscar la superioritat a l'hora d'atacar i ha assegut el porter Almeida. Aquest agosarat sistema ha significat que cada recuperació era gairebé gol i els alemanys s'han tornat a fer els amos del partit, arribant a disposar dels 7 gols de marge, que ja tenien al final de la primera part. Al final, 34-28. El Granollers, finalment, ha acabat eliminat de la Copa EHF fruit de la victòria del Gog sobre l'Azoty Pulawy (41-29).