Carlos Viver i Xavi Pascual han fet una roda de premsa conjunta (@FCBhandbol)
Handbol

El Fraikin BM Granollers vol aprofitar el desgast físic del Barça Lassa en el retorn de l'Asobal

Els blaugranes, líders invictes de la competició, afrontaran la visita al Palau d'Esports vallesà amb només dos entrenaments amb tota la plantilla després del mundial de França

Actualitzat

Aquest divendres comença la segona volta de la Lliga Asobal d'handbol després de l'aturada pel mundial de França amb un plat fort, el derbi català entre el Fraikin BM Granollers i el FC Barcelona Lassa. Els blaugranes, líders invictes de la competició, afrontaran la visita al Palau d'Esports vallesà en plena ressaca mundialista i amb només dos entrenaments amb tota la plantilla. Per la seva banda, els vallesans intentaran aprofitar el cansament i el desgast físic que acumula el seu rival per intentar donar la sorpresa.

"Un partit contra el Barça és la millor manera d'entrar en competició", ha afirmat Carlos Viver, entrenador del Granollers, en una roda de premsa conjunta amb Xavi Pascual. "Per a nosaltres és un regal jugar contra el Barça. I que sigui el primer partit de la competició servirà per enganxar la nostra afició perquè vingui al Palau d'Esports i gaudeixi de l'espectacle", ha afegit.

Per la seva banda, Xavi Pascual, que ja podrà comptar amb Philip Jicha, ha afirmat que el calendari és com és i que vindran a Granollers a totes, estiguin com estiguin. "Tan sols hem entrenat dos dies amb l'equip complet, però que ningú dubti que vindrem a Granollers a guanyar", ha dit contundent. "Per a nosaltres, jugar contra el Granollers sempre és un partit molt complicat. És com un partit de Champions, amb un nivell d'exigència màxima. Haurem de recuperar com més aviat millor els automatismes que hàgim perdut", ha conclòs el tècnic blaugrana.

Anar al contingut