Els jugadors del BM Granollers, durant l'escalfament a la pista del Cangas (@BMGranollers)
Handbol

El Fraikin BM Granollers s'imposa a la pista del Cangas (23-33)

Els vallesans han estat molt superiors en el primer temps, i han assolit un còmode avantatge de 10 gols que han anat dosificant a la represa.

El Fraikin BM Granollers ha sumat aquest dissabte un còmode triomf a la pista del Cangas del Morrazo (23-33) i s'ha retrobat amb la victòria després de la derrota contra l'Ademar de Lleó.

Els vallesans han estat molt superiors en el primer temps, i han assolit un còmode avantatge de 10 gols que han anat dosificant a la represa. Al descans, el Granollers ja dominava per 9 a 19 i en la represa no ha patit gens ni mica per mantenir la iniciativa en el marcador.

Borja Lancina, amb set gols, ha estat el màxim anotador dels vallesans, que sumen cinc victòries en sis partits i es refermen en la tercera posició de la classificació amb 10 punts.