Countinho va sortir aquest diumenge de titular davant el Rayo (EFE)
Barça

El fitxatge més car de la història del Barça, Philippe Coutinho, no convenç

L'afició blaugrana va acomiadar el brasiler entre aplaudiments i xiulets. Coutinho fa quatre mesos i mig que no fa cap gol en la Lliga

Actualitzat

La situació de Philippe Coutinho en el FC Barcelona no és ideal. El jugador, que va ser titular aquest dissabte davant el Rayo, va ser substituït en el minut 80 entre aplaudiments i xiulets de la grada del Camp Nou. 

L'afició comença a perdre la paciència amb el fitxatge més car del club blaugrana, que un any després de la seva arribada procedent del Liverpool, no acaba de convèncer. Incorporat en el mercat d'hivern del curs 2017-18 per convertir-se en el substitut d'Andrés Iniesta en la medul·lar, Valverde veu en el brasiler un mitjapunta amb arribada, gol i desequilibri, tres virtuts que, des que va començar la temporada, ha mostrat amb comptagotes, i el joc del brasiler no acaba de brillar. 

Entre totes les competicions, Coutinho ha jugat un total de 39 partits amb el Barça, repartits en 2.453 minuts, i només ha anotat vuit gols. La sequera és més alarmant en la Lliga on suma 4 gols en 25 partits, l'últim en el clàssic de la primera volta, que es va disputar el 28 d'octubre del 2018. El brasiler també ha perdut el pols de la titularitat amb Osmane Dembélé. 

Emmig de tot aquest malestar, ja hi ha rumors que situen el jugador més car de la història del Barça a la Premier League. Publica el Daily Star aquest diumenge que el United està interessat en reforçar la seva plantilla i Coutinho podria ser un bon fitxatge per al conjunt d'Old Trafford. Segons publica el rotatiu, el blaugrana seria un fitxatge "estratègic" de cara a l'estiu i el United estaria disposat a oferir al Barça 100 milions d'euros.

Anar al contingut