Gareth Bale i Cristiano Ronaldo, els dos fitxatges més cars de la història del futbol (Reuters)
Futbol

El fitxatge de Gareth Bale va superar els 100 milions d'euros i va ser el més car de la història

La xarxa "Football Leaks", que publica el contracte de l'operació, destapa un cost superior en 10 milions d'euros al que va assenyalar en el seu moment Florentino Pérez

Actualitzat

La xarxa "Football Leaks" ha desvelat el cost exacte del fitxatge de Gareth Bale pel reial Madrid,. D'acord amb aquesta filtració, el club blanc es va comprometre a pagar al Tottenham una xifra lleugerament superior als 100,5 milions d'euros inclosos tots els conceptes. Aquest fet converteix el traspàs del gal·lès en el més car de la història.

El Reial Madrid, en contra d'algunes xifres publicades a la premsa madrilenya, havia mantingut que el preu de l'operació, que es va tancar l'estiu del 2013, era de 91 milions d'euros. Ara, en canvi, surt a la llum una quantitat que el converteix en el més car de la història, superant els 96 milions d'euros que va pagar el mateix Reial Madrid per Cristiano Ronaldo l'any 2009.

D'acord amb aquesta informació, al Reial Madrid encara li queda per pagar un dels 4 terminis que va pactar amb el Tottenham per Bale. El club londinenc, a més, es reserva un dret de tempteig sobre el jugador en cas que el Madrid el vulgui vendre a un club anglès.  

 

Anar al contingut