Bàsquet

El fitxatge d'Andrea Trinchieri per assumir la banqueta del Barça Lassa es complica

El carismàtic entrenador del Brose Baskets Bamberg es postulava com un dels favorits per rellevar Xavi Pascual en el nou projecte del Barça de bàsquet

Actualitzat

Descartada l'opció de Sarunas Jasikevicius per no complir els requisits mínims per entrenar a l'ACB, el milanès Andrea Trinchieri, de 47 anys, era el tècnic que més seduïa i el més ben col·locat a la línia de sortida per pilotar el nou model del bàsquet professional blaugrana. L'operació, però, s'ha complicat.

L'entrenador llombard té contracte en vigor amb el Bamberg, campió de la Bundesliga, i, segons el seu director esportiu, el també italià Daniele Baiesi, no té clàusula de sortida, la qual cosa obriria un ardu capítol negociador en què els alemanys no volen entrar, atesa una data com la d'avui, 6 de juliol. El Barça és l'únic equip dels setze d'Eurolliga sense entrenador.

Trinchieri, el favorit, va debutar en la sèrie A amb Cantù, dos cops entrenador de l'any. Va ser seleccionador grec a l'Eurobàsquet 2013, després es va incorporar a l'Unics Kazan rus. El 2014 va firmar pel Bamberg, revelació de l'última Eurolliga, un equip equilibrat, de gran mobilitat i amb molta qualitat de passada.  Aquesta setmana s'hauria de saber definitivament el nom del nou "coach" del Barça Lassa.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut