Els aficionats de la Fiorentina han volgut acomiadar-se de Davide Astori (EFE)
Futbol internacional

El fiscal d'Udine obre una investigació per homicidi involuntari per la mort de Davide Astori

Antonio De Nicolo ha recordat que l'obertura del procediment és "un acte obligatori" i ha confirmat que l'autòpsia al capità de la Fiorentina es farà aviat

Actualitzat

El fiscal d'Udine Antonio De Nicolo ha anunciat avui l'obertura d'una investigació per "homicidi involuntari" per la mort del futbolista italià de la Fiorentina Davide Astori, un procediment obligatori al país. De Nicolo ha declarat a més a l'emissora pública Ràdio RAI que l'autòpsia es farà "aviat".
 
El fiscal ha recordat que l'obertura del procediment és "un acte obligatori", segons recullen mitjans locals. Un cop conclosa la investigació, ha explicat, firmarà l'autorització per a la devolució de les restes als familiars del futbolista i ha precisat que això passarà "demà a la tarda o dimecres al matí com a molt tard". L'examen forense es confiarà als facultatius Carlo Moreschi i Gaetano Thiene, de la Universitat de Pàdua, ha assenyalat.
 
Astori, capità de la Fiorentina, va morir aquest diumenge als 31 anys en una habitació d'un hotel d'Udine, on estava concentrat amb el seu club per disputar un partit de lliga. El defensa, nascut el 7 de gener de 1987 a San Giovanni Bianco, a la província de Bèrgam, va ser 14 vegades internacional italià i, després de formar-se en els juvenils del Milan, va jugar a la Sèrie A amb el Càller, la Roma i la Fiorentina.

Minuts de silenci a la Champions i la Lliga Europa

La UEFA ha confirmat que es farà un minut de silenci en tots els partits de la Lliga de Campions i la Lliga Europa que es jugaran aquesta setmana en memòria del capità de la Fiorentina i internacional italià Davide Astori, mort de forma sobtada als 31 anys. La UEFA es va sumar diumenge a les nombroses mostres de dolor i respecte per la mort d'Astori, internacional amb Itàlia en 14 partits des del seu debut el 2011 contra la selecció d'Ucraïna.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut