Futbol

El final sobtat i misteriós de la relació entre Luis Enrique i Robert Moreno

Després de 9 anys compartint banquetes, Luis Enrique i Robert Moreno agafen camins professionals diferents
Santi Padró Actualitzat
Luis Enrique i Robert Moreno, en una imatge d'arxiu quan compartien banqueta a la selecció espanyola

Robert Moreno apareix al costat de Luis Enrique a la banqueta de la Roma el 2011, a la del Celta de Vigo el 2013 i a la del Barça a l'estiu del 2014. Després de la seva estada a la banqueta del Camp Nou, el juliol del 2018 tots dos arriben, amb el mateix equip tècnic, a la selecció espanyola. Quan el juny del 2019, Luis Enrique decideix renunciar a la selecció per la malaltia de la seva filla Xana, Robert Moreno pren el relleu del tècnic asturià, això sí, una mica a contracor:

"És molt difícil per mi haver d'afrontar una cosa que en qualsevol altre moment seria molt bonic."

 

Pocs mesos més tard, el 3 de setembre, Robert Moreno no va tenir cap problema a obrir les portes de bat a bat de la selecció al seu amic:

"Si arribat el moment ell decideix que té ganes de tornar a entrenar, on sigui, i vol comptar amb nosaltres jo seria el primer i, a més a més, encantat de fer un pas al costat i tornar a treballar amb ell."

 

Alguna cosa ha passat els últims mesos perquè quan calia fer un pas al costat, al final, s'ha fet un pas enrere i pel que sembla la relació entre Luis Enrique i Robert Moreno s'ha acabat després de tants anys compartint banquetes. Tot i classificar la selecció espanyola per a l'Eurocopa, Robert Moreno se'n va per la porta del darrere.

VÍDEOS RELACIONATS