El FIATC Joventut sobreviu al gegant Muscala i suma el primer triomf de la temporada a l'Olímpic de Badalona (70-63)

El FIATC Joventut ha sumat el primer triomf de la temporada a l'Olímpic de Badalona. Els verd-i-negres han aconseguit una treballada victòria contra l'Obradoiro per 70-63 en un duel molt travat i que no s'ha decidit fins al final. La Penya ha sobreviscut a l'exhibició del pivot visitant Mike Muscala (17 punts, 16 rebots i 33 de valoració) gràcies a l'encert de Devoe Joseph, màxim anotador del matx, amb 21 punts.

Després d'oferir una bona imatge contra el Barça i l'Unicaja, el FIATC Joventut rebia un rival directe com l'Obradoiro. I amb una plantilla jove, potser la pressió de guanyar a l'Olímpic ha portat la Penya a jugar rígid: poca fluïdesa, atacs llargs i mals percentatges. L'Obradoiro no ha estat gaire millor, però Mike Muscala s'ha convertit un gegant imparable a la pintura: el nord-americà ha acabat amb 16 rebots, 13 a la primera part.

Al descans, els gallecs guanyaven per un marcador molt baix (26-32) gràcies, sobretot, a la feina dins de la zona de Muscala. Els verd-i-negres han reaccionat al tercer quart, amb els punts de Joseph i Shurna, i han acabat capgirant un resultat advers. La Penya ha estat capaç d'obrir una escletxa de 9 punts que semblava definitiva, però l'Obradoiro no s'ha donat mai per vençut i ha estat a punt de donar un disgust a l'afició local.