El FIATC Joventut es veu superat pel Blancos de Rueda a Valladolid tot i el bon partit d'Eulis Báez (86-67)

Tot i el bon partit d'Eulis Báez (20 punts, 9 rebots), que tornava, juntament amb Van Lacke, a la que havia estat la seva pista fins la temporada passada, el FIATC Joventut no ha tingut opció davant el Blancos de Rueda de Valladolid. L'equip de Salva Maldonado s'ha vist de seguida per sota el marcador, amb un resultat parcial al primer quart (27-10) i ja no s'ha sabut recuperar, i ha arribat a perdre de més de vint punts en algunes fases del partit. A la banda castellana, l'estrella ha estat Hervé Touré, amb 24 punts, ben acompanyat pels 21 de Diego García i per Robinson, amb 15. La bona notícia per a la Penya, tot i la derrota, ha estat el retorn de Henk Norel (4 punts en 11 minuts) després de nou mesos.

El Blancos de Rueda de Valladolid ha superat amb solvència el Joventut amb un gran Hervé Touré. Els verd-i-negres han resistit en els instants inicials, però de seguida s'han vist per sota en el marcador. Els castellans han començat a marcar les distàncies abans del final del primer quart (17-8 al minut 8) i tot i el temps mort demanat per Salva Maldonado quan les coses començaven a anar malament, el desavantatge per als badalonins era excessivament ampli al final del primer període (27-10).

El Joventut no s'ha rendit, i guiat per Obasohan, inspirat al segon quart, i pel bon joc de Báez, s'ha situat a només sis punts (31-25). L'equip de Luis Casimiro, però, ha aconseguit recuperar l'ordre defensiu, i al descans ha arribat amb una distància de 18 punts, que anul·lava la bona reacció catalana (51-33). Després del descans, el partit s'ha convertit en un intercanvi de cistelles que beneficiava els locals, amb un còmode coixí. En aquest context, s'ha arribat a un màxim avantatge de 21 punts amb Diego García i Robinson comandant la iniciativa ofensiva, com a col·laboradors de luxe per a Touré, l'home clau.

Amb Eulis Báez motivat en la seva tornada a Valladolid, la Penya ha seguit lluitant per, com a mínim, reduir les distàncies. Ho ha aconseguit gràcies, en part, a un parcial de 0-8 que ha apropat els verd-i-negres (77-67). Al final, però, els locals han acabat en línia ascendent.