Bàsquet

El FIATC Joventut col·labora amb la campanya #botaxlainfancia

Per cada "bot" que es pengi, les empreses col·laboradores donaran un euro que es destinarà íntegrament a beques per a menjador, colònies i activitats de lleure i reforç escolar que beneficiaran infants que es troben en risc d'exclusió social
Actualitzat

Els jugadors de la Penya amb els cartells de #botaxlainfancia (Twitter: @Penya1930)

El FIATC Joventut col·labora amb la campanya impulsada per Fundesplai (Fundació Catalana de l'Esplai) en la qual es convida a tothom a "botar" per la infància. Per fer-ho només es tracta de fer-se fer una foto "botant" (fent un salt o botant una pilota) i penjar-la a les xarxes socials amb l'etiqueta #botaxlainfancia. Els nostres jugadors ja ho han fet!

En un comunicat a la web de la Penya, el club badaloní explica que en un context en el que el 27,3 % dels infants viuen per sota del llindar de la pobresa, no ho dubtis i #botaxlainfancia! Cada "bot" serà un clam a favor dels drets i la igualtat d'oportunitats en la infància; i cada "bot" serà 1 ¿ aportat per les empreses col·laboradores (Eurest Catalunya; Autocars Bardet i Supermercats PlusFresc) que es destinarà íntegrament a ajuts per a que els infants en risc d'exclusió social puguin anar al menjador, a activitats de lleure i reforç escolar i a les colònies. Tothom pot informar-se i, si ho desitgen, col·laborar a través del web www.botaxlainfancia.org.

El passat dia 10 de Març es van arribar als 8.000 "bots" i la fundació Fundesplai no podia ocultar la seva satisfacció i les seves ganes de continuar podent ajudant als qui més ho necessiten.

NOTÍCIES RELACIONADES