Rudy Fernández ha anotat 16 punts en la victòria del Reial Madrid a l'OAKA d'Atenes (EFE)
Eurolliga

El Reial Madrid liquida el Panathinaikos per la via ràpida i es classifica per a la final four de Vitòria (82-89)

El conjunt de Pablo Laso, vigent campió de l'Eurolliga, s'ha imposat en el tercer partit de la sèrie de quarts de final a l'OAKA d'Atenes

El Reial Madrid és el primer equip classificat per a la final four de Vitòria. El conjunt de Pablo Laso, vigent campió de l'Eurolliga, s'ha imposat en el tercer partit de la sèrie de quarts de final a l'OAKA d'Atenes per 82 a 89 i s'ha desfet per la via ràpida del Panathinaikos.

Els blancs han començat portant la iniciativa i han arribat a tenir una màxima diferència de nou punts (25-34). Però els grecs han reaccionat en el segon quart i han capgirat el resultat advers amb un parcial de 16 a 2 abans del descans (41-36).

En la represa s'ha mantingut la igualtat fins als tres últims minuts, quan el Madrid ha obert una escletxa gràcies a la bona direcció de Facundo Campazzo, que ha congelat els ànims de l'afició grega. Amb aquest triomf, els blancs liquiden la sèrie per un global de 3-0 i podran defensar el títol aconseguit la temporada passada.

El Fenerbahçe recupera el factor pista a Kaunas (57-66)

El Fenerbahçe ha recuperat el factor pista en la seva eliminatòria de quarts de final de l'Eurolliga. El conjunt de Zeljko Obradovic s'ha imposat a la pista del Zalgiris en el tercer partit de la sèrie per 57 a 66 i se situa a només una victòria de classificar-se per a la final four de Vitòria.

Els turcs no s'han deixat sorprendre pels lituans i han acabat sumant una victòria vital en un duel marcat per les defenses. Marko Guduric, amb 17 punts, ha liderat el segon triomf del Fenerbahçe i deixa l'equip de Sarunas Jasikevicius contra les cordes i amb l'obligació de guanyar el quart partit que es disputarà aquest dijous al Zalgirio Arena.